English | Nederlands

Tarieven

Behandeling Duur Prijs
Consult 60m € 120
Opvolgend consult 30m
60m
€ 65
€ 80
Abhyanga (Ayurvedische massage) Ayurvedische massage met lauwe kruidenolie. Afhankelijk van zijn of haar constitutie kan kruidenolie worden bereid door een arts. Abhyanga wordt niet alleen gebruikt als ontspannende massage therapie maar heeft ook een positief effect op het lichaam doordat het de bloedsomloop helpt circuleren, wat helpt om zuurstof en voedingsstoffen naar de cellen te brengen. Kalmeert het zenuwstelsel waardoor stress en angst worden verminderd.
60m
90m
€ 90
€ 125
Marma massage Marmapunten zijn specifieke anatomische locaties in uw lichaam waar de energie van deze elementen doorheen stroomt. Marmapuntentherapie is het stimuleren van deze plekken door middel van zachte massagetherapie.
60m
90m
€ 120
€ 155
Hoofdmassage Het masseren van hoofdhuid en nek regio is de meest ontspannende en stressverlichtende behandeling. Bij ayurveda maakt hoofdmassage met kruidenolie deel uit van de dagelijkse routine. Helpt bij een betere concentratie, allerlei soorten hoofdpijn en stressgerelateerde problemen, slaapgerelateerde problemen, goed voor mooi en glad haar, geeft glans en verwijdert rimpels uit het gezicht.
20m
30m
€ 40
€ 50
Voetmassage 20m
30m
€ 30
€ 40
Uthavartan (massage met kruidenpoeder) Deze massage wordt gegeven met droog kruidenpoeder in plaats van warme kruidenolie. Voor het behandelen van specifieke aandoeningen zoals obesitas, diabetici, spierzwakte, verlamming, het verwijderen van lichaamsgewicht, enz.
60m € 90
Shirodhara Shiro betekent hoofd en dhara betekent voortdurende stroom van kruidenolie. Gieten van kruidenolie, ghee op het voorhoofd van een pot dat boven het hoofd hangt. Dit is een zeer bekende behandeling tegen stress en depressie gerelateerde problemen, slaapproblemen. Dit is ook een zeer populaire behandeling bij vata-stoornissen. Shirodhara omvat hoofd- en gezichtsmassage.
90m € 110
Netrabasti Netra basti is het proces waarbij kruidenolie of ghee op de ogen wordt gehouden met behulp van een plakring gemaakt van bloem en water. Deze therapie verbetert het zicht, geneest stijfheid, rogheid en droogheid rond de ogen. Ook te gebruiken bij medische aandoeningen zoals conjuctivitis, bijziendheid, pijn in de ogen, etc. Netra basti omvat hoofd- en gezichtsmassage.
90m € 110
Shirobasti Dit is een van de belangrijkste externe oleatiemethoden. Het bestaat uit het vasthouden van medicinale olie over het hoofd. Dit wordt gedaan met behulp van een speciaal ontworpen langwerpige leren kap. Shirobasti omvat hoofd- en gezichtsmassage. Shirobasti is erg nuttig bij ziekten zoals gezichtsverlamming, slapeloosheid, droge neus, droge ogen, migraine, hoofdpijn, geheugenverlies, mentale stress en spanning, enz. Hoewel het nuttig is in alle dosha-typen, is het nuttiger bij vata-gerelateerde aandoeningen.
90m € 130
Katibasti Kati betekent onderrug. Olie vasthouden over de onderrug met behulp van een bakje gemaakt van bloem. Deze vorm van externe basti wordt vooral gebruikt voor de spierspasmen en stijfheid van de onderste wervelkolom en versterkt het botweefsel in dat gebied. Kati basti is inclusief rugmassage.
90m € 110
Manyabasti Manya betekent nekstreek. Olie wordt vastgehouden over het gebied van nek en schouder, wordt Manya basti genoemd. De procedure is hetzelfde als die van kati basti, alleen is de plek anders. Deze basti komt de nekspierspasmen ten goede, versterkt de nekspieren en helpt stress rond nek en schouder te verwijderen. Manyabasti omvat hoofd- en nekmassage.
90m € 90
Janubasti Janu betekent kniegewricht. Olie wordt vastgehouden over het gebied van het kniegewricht, wordt Janu basti genoemd. De procedure is hetzelfde als die van kati bati, alleen is de plek anders. Deze basti is erg nuttig bij kniepijn, artritis. Janubasti omvat kniemassage.
90m € 90
Karnpurn Karnpurn is de procedure waarbij medicinale olie of ghee in de oren wordt toegediend. Deze behandeling wordt gebruikt bij oorgerelateerde ziekten zoals tinnitus, oorpijn, nekpijn, migraine, pijnstoornissen, vata-ziekten, kaakpijn, enz.
45m € 60
Nasya Nasya is de procedure waarbij medicinale olie of ghee via het neusgat worden toegediend om het hoofd- en nekgebied te zuiveren. Door deze behandeling worden aangetaste dosha's en gifstoffen in en rond het hoofd en halsgebied via de neus verwijderd. Daarom wordt deze therapie specifiek geadviseerd bij hoofd- en nekaandoeningen. Nasya is inclusief hoofd- en nekmassage.
60m € 90
Swedan Het proces dat zweten op gang brengt, staat bekend als Swedan.
30m
45m
60m
€ 35
€ 50
€ 65
Pindaswed 30m
45m
€ 45
€ 60
Abhyanga + Swedan 90m
120m
€ 120
€ 145