English | Nederlands

Patient responses

Yvonne Jansen

2023-12-06

Aarti begeleidt mij in een proces om af te vallen en ze geeft mij veel vertrouwen. De panchakarma die ik hierbij gedaan heb, begeleidde ze heel kundig en liefdevol. Het was een fijne ervaring met een goed resultaat. Ik kan je Aarti van harte aanbevelen!

Linda C

2023-11-24

Onlangs de Panchakarma kuur doorlopen bij Aarti. Aarti is bijzonder kundig als arts en heeft een zeer menselijke en prettige benadering. Met haar persoonlijk op maat gemaakte plan is écht gezondheidswinst te behalen, zowel fysiek als mentaal. De geboekte groepsaccommodatie bood de nodige privacy voor de deelnemers. De door haarzelf bereide gerechten waren ook heerlijk. Kortom: een fijne investering in jezelf. Dankjewel!

Romy Nijkamp

2022-10-13

Afgelopen september 2022 heb ik een Panchakarma bij/met Aarti gedaan. Ik had o.a. teveel hitte in mijn lijf wat zich het jaar ervoor uitte in huidproblemen en overmatig zweten (nooit eerder last van). Ook had ik altijd last van mijn buik en het gevoel dat mijn darmen niet alle voedingsstoffen opnamen. Dat bleek te kloppen. Ik heb de Panchakarma als fijn, zuiverend en een cadeau voor mezelf ervaren. Voor mij was het goed te doen qua energie, voeding en hoe ik mij voelde. De huidklachten zijn heel erg verbeterd en worden nog steeds beter. Mijn buik en darmen zijn rustig en voelen heel schoon. Aarti is enorm behulpzaam, lief en weet wat ze doet en waar ze het over heeft. Ze stelt je op je gemak en creëert een ruimte waarin je veilig bent in al je kwetsbaarheid. Dank je wel lieve Aarti!

Mieke

2018-10-20

Aarti , heel erg bedankt voor de kookworkshop gisteren. Je hebt heerlijk voor ons gekookt, en we konden ook gerechten zelf uitproberen. Buiten een goede arts ben je ook een goeie kok. Dank je wel voor je gastvrijheid. Ik ga de gerechten dit weekend zelf uitproberen!😃 Groeten Mieke .

Add your response